Ανακοίνωση Επιμορφωτικής Ημερίδας με θέμα: «Ιδέες και Δράσεις για Φύση Χωρίς Σκουπίδια αλλά… με ανθρώπινες αξίες»

Η Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης και η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Αττικής, ως συντονιστικοί φορείς του Δικτύου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης «Φύση χωρίς Σκουπίδια», διοργανώνουν Επιμορφωτική Ημερίδα με θέμα: «Ιδέες και Δράσεις για Φύση Χωρίς Σκουπίδια αλλά… με ανθρώπινες αξίες» στις 7 Οκτωβρίου 2017, και ώρα 09:00-16:00 στο Πολυδύναμο Κέντρο 7ου Διαμερίσματος Δήμου Αθηναίων (Πανόρμου 59, μετρό Πανόρμου).

Η Επιμορφωτική Ημερίδα είναι διάρκειας 7 διδακτικών ωρών και απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς όλων των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Περιλαμβάνει ενημέρωση για το Δίκτυο «Φύση Χωρίς Σκουπίδια» και τη Δράση «Φωλιά Ιδεών», καθώς και εισηγήσεις σχετικά με τη συγγραφή ιστοριών και την υλοποίηση σχεδίων δράσης για τη «Φωλιά Ιδεών». Θα περιλαμβάνει επίσης Βιωματικό Εργαστήριο.

Στο πλαίσιό της θα γίνει Εκδήλωση Βράβευσης, κατά την οποία θα βραβευτούν μαθητές και μαθήτριες ως συγγραφείς που διακρίθηκαν στο Διαγωνισμό συγγραφής Περιβαλλοντικής Ιστορίας.

Επισυνάπτεται η Ανακοίνωση της Επιμορφωτικής Ημερίδας και το Πρόγραμμα

Δείτε εδώ τον κατάλογο των προς απονομή βραβείων των ιστοριών που διακρίθηκαν στο Διαγωνισμό.