Ενημέρωση της Επιτροπής Περιβάλλοντος της Βουλής για τα Κύθηρα

ΕΕΠΦ Κύθηρα

Η ΕΕΠΦ συμμετείχε στην ενημερωτική συνεδρίαση της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Προστασίας Περιβάλλοντος της Βουλής. Η Επιτροπή συνεδρίασε την 26/6 με θέμα τα Κύθηρα μετά την καταστροφική πυρκαγιά του Αυγούστου του 2017 και τις δράσεις για την αποκατάσταση της υπαίθρου των Κυθήρων και την βιώσιμη ανάπτυξη.

Την Επιτροπή ενημέρωσαν οι κ.κ.: Παν. Χατζηπέρος, Αντιπεριφερειάρχης Νήσων της Περιφέρειας Αττικής, Αρ. Στρατάκος, Συνεργάτης του Αναπληρωτή Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γ. Τσιρώνη, Αν. Καλπαξίδης, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής, Π. Σακκάς, Δασάρχης Πειραιά, Ευστρ. Χαρχαλάκης, Δήμαρχος Κυθήρων, Γρ. Τσάλτας, Ομότιμος Καθηγητής του Παντείου Πανεπιστημίου – τέως Πρύτανης, Κ. Τσαγκάρη και Γ. Καρέτσος, Διευθύντρια και Ερευνητής του Ινστιτούτου Μεσογειακών Δασικών Οικοσυστημάτων του ΕΛΓΟ «ΔΗΜΗΤΡΑ», αντιστοίχως, Στ. Σκαμπαρδώνης και Αλ. Νικηφοράκη, Αντιπρόεδρος και Γενική Γραμματέας της Ελληνικής Εταιρίας Προστασίας της Φύσης, αντιστοίχως. Μετά την ενημέρωση ακολούθησε ενδιαφέρουσα συζήτηση με τους Βουλευτές-μέλη της Επιτροπής.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρη την συνεδρίαση, εδώ: https://www.hellenicparliament.gr/Vouli-ton-Ellinon/ToKtirio/Fotografiko...

ΕΕΠΦ Κύθηρα

ΕΕΠΦ Κύθηρα

ΕΕΠΦ Κύθηρα

ΕΕΠΦ Κύθηρα