Σημαντικά Νέα

Η Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης, Εθνικός Χειριστής του Διεθνούς Θεματικού Δικτύου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης«ΝΕΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ» και η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας, Συντονιστικός Φορέας του Δικτύου, συνδιοργανώνουνεπιμορφωτικό σεμινάριο με θέμα: "Μουσικά Όργανα από Μέταλλα", διάρκειας 12 διδακτικών ωρών για 60 εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας (Ε’ και ΣΤ’ τάξεις) και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Το σεμινάριο θα υλοποιηθεί την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου (ώρες 16.30 – 20.30), στα γραφεία της Εταιρίας (Νίκης 20, 2ος όροφος, Σύνταγμα) και το Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017 (ώρες 09:00- 15:00) στο 13ο Δημοτικό Σχολείο Χαλανδρίου (Ολύμπου 13 και Ηλείας, Χαλάνδρι, στάση Προαστιακού «Πεντέλης»).

Σκοπός του σεμιναρίου είναι η υποστήριξη των εκπαιδευτικών που υλοποιούν προγράμματα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης εστιασμένα στη θεματική του δικτύου, η ενημέρωσή τους για τη λειτουργία του Δικτύου, καθώς και η συμμετοχή στο εργαστήριο και τη Δράση «Μουσικά όργανα από Μέταλλα».

Χορηγός του επιμορφωτικού σεμιναρίου και της Δράσης "Μουσικά Όργανα από Μέταλλα" είναι η ΕΛΒΑΛ.

Επισυνάπτεται η Ανακοίνωση του Σεμιναρίου και το  Πρόγραμμα

Pin It

Θέλεις να συμμετέχεις στην προσπάθεια μας;

logo

Η Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης είναι Περιβαλλοντική Μη Κυβερνητική Οργάνωση πανελλήνιας εμβέλειας που δραστηριοποιείται συνεχώς από το 1951 για την προστασία του Ελληνικού φυσικού περιβάλλοντος.

Χρησιμοποιούμε την τεχνολογία των "Cookies" για να διευκολύνουμε την χρήση της παρούσας ιστοσελίδας.
ΑΠΟΔΟΧΗ