Σημαντικά Νέα

Ανακοινώθηκαν απο το Διεθνές Συντονιστικό Γραφείο του Προγράμματος "Νέοι Δημοσιογράφοι για το Περιβάλλον, οι νικητές του Διεθνούς Διαγωνισμού του Δικτύου 2018.

Συνολικά στο Διαγωνισμό συμμετείχαν 30 χώρες με 178 συμμετοχές σχολείων. Οι νικητές επιλέχτηκαν από εκπροσώπους των UNESCO, UNEP, EEA, IIEEE, του FEE και διεθνείς διακεκριμένους δημοσιογράφους, φωτορεπόρτερ και σκηνοθέτες.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι φέτος η Ελλάδα κατέκτησε την 1η θέση στο Διεθνή Διαγωνισμό άρθρου, φωτογραφίας και βίντεο, στην Κατηγορία Βίντεο, 11-14 ετών, με το βίντεο με τίτλο «Paperland», που παράχθηκε από τους μαθητές του 13ου Δημοτικού Σχολείου Σερρών. Επίσης τιμητική διάκριση πήρε το Γυμνάσιο Τ.Λ. Γαυρίου στην Κατηγορία Φωτογραφία, 11-14 ετών, που παράχθηκε από τους μαθητές του εν λόγω σχολείου.

Τους νικητές του Διαγωνισμού μπορείτε να τους δείτε εδώ.

Συγχαρητήρια στους νικητές !

Pin It

Θέλεις να συμμετέχεις στην προσπάθεια μας;

logo

Η Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης είναι Περιβαλλοντική Μη Κυβερνητική Οργάνωση πανελλήνιας εμβέλειας που δραστηριοποιείται συνεχώς από το 1951 για την προστασία του Ελληνικού φυσικού περιβάλλοντος.

Χρησιμοποιούμε την τεχνολογία των "Cookies" για να διευκολύνουμε την χρήση της παρούσας ιστοσελίδας.
ΑΠΟΔΟΧΗ