Σημαντικά Νέα

Η Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης έχει την τιμή να προσκαλέσει τους φίλους και τα μέλη της στην ομιλία του Σταύρου Ντάλα, Υπεύθυνου Μάρκετινγκ της Εταιρίας EDDING HELLAS, με θέμα:

"Οικονομικές Δραστηριότητες & Προστασία της Φύσης: Έννοιες Συνεργάσιμες;"

τη Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012, στις 7 μ.μ., στα γραφεία της (Νίκης 20, Σύνταγμα).

Σήμερα, σε ημέρες οικονομικής και πολιτισμικής κρίσης στη χώρα μας, πολλοί επιστρέφουν στην ιδέα ότι η προστασία και η φροντίδα του περιβάλλοντος είναι έννοιες πολυτελείς και υποστηρίζουν ότι η οικονομική ανάπτυξη είναι ο μόνος σοβαρός στόχος, που πρέπει να κυνηγά μία κοινωνία, χωρίς να παίρνουν υπόψη τις σοβαρές και υψηλού κόστους περιβαλλοντικές συνέπειες.

Ευτυχώς, όμως, υπάρχουν και άλλοι που πιστεύουν ότι οι στόχοι της προστασίας του περιβάλλοντος και της οικονομικής ανάπτυξης δεν είναι αντιφατικές έννοιες και ακόμη ότι σε μία καλά οργανωμένη κοινωνία αυτοί οι στόχοι μπορούν και πρέπει να γίνουν αλληλοϋποστηριζόμενες δραστηριότητες. Δηλαδή, πιστεύουν στη δυνατότητα μιας πραγματικά πράσινης και αποδοτικής οικονομίας.

Ο Σταύρος Ντάλας της EDDING HELLAS είναι στέλεχος μίας εταιρίας που υιοθετεί την πράσινη φιλοσοφία και που -μέσα από τις πρακτικές της- έχει αποδείξει ότι το να δρα μία εταιρία «πράσινα» δεν είναι απλά θέμα ιδεολογίας, αλλά συνάμα μια τακτική που μπορεί να αποδίδει σημαντικά στα κέρδη της εταιρίας της ίδιας.

Ο Σταύρος Ντάλας θα μας παρουσιάσει τους τρόπους με τους οποίους η EDDING έχει ήδη επιτύχει αυτούς τους στόχους.

Pin It

Θέλεις να συμμετέχεις στην προσπάθεια μας;

logo

Η Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης είναι Περιβαλλοντική Μη Κυβερνητική Οργάνωση πανελλήνιας εμβέλειας που δραστηριοποιείται συνεχώς από το 1951 για την προστασία του Ελληνικού φυσικού περιβάλλοντος.

Χρησιμοποιούμε την τεχνολογία των "Cookies" για να διευκολύνουμε την χρήση της παρούσας ιστοσελίδας.
ΑΠΟΔΟΧΗ