Σημαντικά Νέα

Η ΕΕΠΦ σας ενημερώνει για το πρόγραμμα: «Πολιτιστική Διαδρομή Φύσης και Πολιτισμού της Αιτωλοακαρνανίας», που προτείνουν το Σωματείο «Διάζωμα» και ο Φορέας Διαχείρισης Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου.

Το πρόγραμμα έχει στόχο τη «συνένωση» των διάσπαρτων αρχαιολογικών χώρων της Αιτωλοακαρνανίας, με κύριο άξονα τα 5 αρχαία θέατρά της (θέατρα Μακύνειας, Καλυδώνας, Νέας Πλευρώνας, Οινιαδών και Στράτου), και με την παράλληλη αξιοποίηση του φυσικού περιβάλλοντος, σε μια ενιαία Διαδρομή. Η προβολή της Διαδρομής θα γίνει σε στοχευμένο κοινό σε Ελλάδα και εξωτερικό, ώστε να αποτελέσει μια αξέχαστη πολιτιστική‐τουριστική εμπειρία.

Για περισσότερες πληροφορίες για την Διαδρομή, δείτε την ιστοσελίδα του «Διαζώματος»: https://tinyurl.com/aitoloakarnania 

Σχετικό ψήφισμα για την προώθηση της Διαδρομής και την υιοθέτησή της από τους τοπικούς φορείς, εδώ: https://secure.avaaz.org/el/petition/Perifereia_Dytikis_Elladas_Aitoloak...

Φωτογραφίες: Διάζωμα, ΕΕΠΦ

Pin It

Θέλεις να συμμετέχεις στην προσπάθεια μας;

logo

Η Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης είναι Περιβαλλοντική Μη Κυβερνητική Οργάνωση πανελλήνιας εμβέλειας που δραστηριοποιείται συνεχώς από το 1951 για την προστασία του Ελληνικού φυσικού περιβάλλοντος.

Χρησιμοποιούμε την τεχνολογία των "Cookies" για να διευκολύνουμε την χρήση της παρούσας ιστοσελίδας.
ΑΠΟΔΟΧΗ