Σημαντικά Νέα

Αγαπητά μέλη, φίλοι και φίλοι,

Στον απόηχο της COP 26 της Γλασκώβης, όπου συμμετείχε ο Καθηγητής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, κ. Κώστας Καρτάλης, με την ιδιότητα του μέλους του Οργάνου της Η.Ε. για την υλοποίηση της Συμφωνίας των Παρισίων, δείτε την πολύ ενδιαφέρουσα παρουσίασή του για την Κλιματική Αλλαγή στο πρόσφατο Σεμινάριο των «Οικολογικών Σχολείων». Ο κ. Κ. Ο Καρτάλης είναι εδώ και πολλά χρόνια ενεργό μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής του διεθνούς δικτύου Π.Ε. «Οικολογικά Σχολεία», του οποίου εθνικός χειριστής για την Ελλάδα είναι η ΕΕΠΦ.

Δείτε ακόμη στιγμιότυπο από την εκπομπή ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ της ΒΟΥΛΗ TV όπου ο κ. Μίλτος Γκλέτσος, υπεύθυνος για τα Θέματα Φύσης της Εταιρίας, μίλησε για τις προτάσεις στη Σύνοδο της Γλασκώβης.

Για να παρακολουθήσετε την παρουσίαση του Καθηγητή κ. Κ. Καρτάλη για την Κλιματική Αλλαγή, ακολουθήστε τον σύνδεσμο  ΕΕΠΦ - Παρουσίαση κ. Κ. Καρτάλη - Σεμινάριο "Οικολογικά Σχολεία"
Για να παρακολουθήσετε το στιγμιότυπο του κ. Μ. Γκλέτσου στην εκπομπή ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ της ΒΟΥΛΗΣ TV, ακολουθήστε τον σύνδεσμο   ΕΕΠΦ - ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ / TV BOYΛΗΣ 


Pin It

Θέλεις να συμμετέχεις στην προσπάθεια μας;

logo

Η Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης είναι Περιβαλλοντική Μη Κυβερνητική Οργάνωση πανελλήνιας εμβέλειας που δραστηριοποιείται συνεχώς από το 1951 για την προστασία του Ελληνικού φυσικού περιβάλλοντος.

Χρησιμοποιούμε την τεχνολογία των "Cookies" για να διευκολύνουμε την χρήση της παρούσας ιστοσελίδας.
ΑΠΟΔΟΧΗ