Σημαντικά Νέα

Η Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης και η Δ/νση Β/θμιας Εκπ/σης Ν. Μεσσηνίας, στο πλαίσιο του Διεθνούς Δικτύου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης «Νέοι Δημοσιογράφοι για το Περιβάλλον», σας προσκαλούν να συμμετέχετε στον πανελλήνιο διαγωνισμό για το καλύτερο βίντεο περιβαλλοντικού περιεχομένου.

Στο διαγωνισμό μπορούν να συμμετέχουν τα σχολεία του δικτύου «Νέοι Δημοσιογράφοι για το Περιβάλλον» με τη δημιουργία ολιγόλεπτου βίντεο. Συγκεκριμένα, το βίντεο θα πρέπει να παρουσιάζει ένα τοπικό περιβαλλοντικό πρόβλημα ή ζήτημα και δε θα πρέπει να ξεπερνάει τα 7 λεπτά. Η καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή των βίντεο στην Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης είναι η 2α Μαΐου 2011.

Υποβολή βίντεο:
Οι συμμετέχοντες θα υποβάλλουν ταχυδρομικώς τα βίντεο γραμμένα σε ένα CD ή DVD στη διεύθυνση: Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης Νίκης 20, 105 57 Αθήνα, Υπόψη κ. Χριστίνας Θεοδωρίκα
Μορφή βίντεο: τα βίντεο μπορούν να υποβληθούν στις ακόλουθες μορφές: wmv, avi, mpeg-1, και mpeg-2. Τα τρία καλύτερα βίντεο θα βραβευτούν.

Το 1ο βραβείο θα είναι ένα netbook και το 2ο και το 3ο θα είναι βιβλία περιβαλλοντικού περιεχομένου. Τα ονόματα των σχολείων και των περιβαλλοντικών ομάδων που θα συμμετέχουν στο διαγωνισμό θα ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα της ΕΕΠΦ στο τέλος της φετινής σχολικής χρονιάς. Η παραλαβή των βραβείων θα γίνει σε ειδική εκδήλωση βράβευσης που προγραμματίζεται για το φθινόπωρο του 2011. Στην εκδήλωση αυτή θα γίνει και η βράβευση των σχολείων και των εκπαιδευτικών του δικτύου που εφάρμοσαν με ιδιαίτερη επιτυχία Πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης τις σχολικές χρονιές 2008-2009, 2009-2010 και 2010-2011.

Παρακαλούμε, εφόσον επιθυμείτε να συμμετάσχετε στο διαγωνισμό, να μας αποστείλετε συμπληρωμένη την αίτηση συμμετοχής για το διαγωνισμό το αργότερο μέχρι τις 18 Μαρτίου 2011, στα γραφεία της ΕΕΠΦ, με φαξ στο 210 3225285 ή με e-mail στο education@eepf.gr.

Pin It

Θέλεις να συμμετέχεις στην προσπάθεια μας;

logo

Η Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης είναι Περιβαλλοντική Μη Κυβερνητική Οργάνωση πανελλήνιας εμβέλειας που δραστηριοποιείται συνεχώς από το 1951 για την προστασία του Ελληνικού φυσικού περιβάλλοντος.

Χρησιμοποιούμε την τεχνολογία των "Cookies" για να διευκολύνουμε την χρήση της παρούσας ιστοσελίδας.
ΑΠΟΔΟΧΗ