Σημαντικά Νέα

Σας πληροφορούμε ότι η ετήσια, τακτική Γενική Συνέλευση της Εταιρίας έχει οριστεί για την Τετάρτη, 9η Φεβρουαρίου 2011, στις 5 το απόγευμα, στα γραφεία της ΕΕΠΦ, Νίκης 20, 2ος όροφος.

Επειδή συνήθως κατά την ημερομηνία σύγκλησης  δεν επιτυγχάνεται η απαιτούμενη απαρτία, η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί οπωσδήποτε, χωρίς άλλη ειδοποίησή σας, την Τετάρτη, 16 Φεβρουαρίου 2011, στις 5 το απόγευμα, στον ίδιο χώρο. Σύμφωνα με το Καταστατικό, θα βρίσκεται σε απαρτία ασχέτως του αριθμού παρισταμένων μελών.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης της Γενικής Συνέλευσης του 2011 είναι τα ακόλουθα:

Σας πληροφορούμε εξάλλου ότι, η Έκθεση Πεπραγμένων και ο Οικονομικός Απολογισμός του 2010, θα είναι στη διάθεση των μελών της ΕΕΠΦ, στα γραφεία της Εταιρίας, από την  Τετάρτη, 2 Φεβρουαρίου 2011.

Σύμφωνα με το άρθρο 6, παράγραφοι 5 & 6 του Καταστατικού, τα εκλόγιμα μέλη (που έχουν δηλαδή ελάχιστη 12μηνη θητεία ως τακτικά μέλη της ΕΕΠΦ και είναι ταμειακώς ενήμερα), τα οποία επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για το αξίωμα του μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου ή της Ελεγκτικής Επιτροπής, οφείλουν να το δηλώσουν εγγράφως στη Γραμματεία της Εταιρίας, το αργότερο μέχρι την 2α Φεβρουαρίου 2011, ώστε να περιληφθούν στα σχετικά  ψηφοδέλτια.

Θα θέλαμε κατά’αρχάς να ευχηθούμε Καλή Χρονιά, Δημιουργική, με υγεία και ειρήνη.

Η Εταιρία μας φέτος γιορτάζει, όπως πιθανώς θα γνωρίσετε, τα εξήντα (60) χρόνια! Εξήντα χρόνια αγώνων, δημιουργίας, δράσης, για την ευαισθητοποίηση του κοινού και την προστασία της φύσης.

Στη διάρκεια όλων αυτών των χρόνων, όλοι εσείς την πλαισιώσατε, ουσιαστικά της δώσατε σάρκα και οστά με την εθελοντική σας στήριξη και συμμετοχή, ανάλογα με τις προσωπικές σας δυνατότητες.

Η Εταιρία μας διαρκώς προσπαθεί να διευρύνει τους ορίζοντες και τις δραστηριότητες της ώστε να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες εξελίξεις και προκλήσεις των καιρών και δίνει το παρών όλο και σε περισσότερα καλέσματα για συνεργασίες, υποστήριξη και δράσεις, στα πλαίσια των καταστατικών της σκοπών. Σε αυτά έχει την απόλυτη ανάγκη της ενεργού συμμετοχής των μελών και φίλων της.

Επικοινωνούμε λοιπόν μαζί σας και σας παρακαλούμε να συμπληρώσετε το σύντομο ερωτηματολόγιο που ακολουθεί, ώστε να μπορέσουμε αφ’ενός να συμπληρώσουμε και να επικαιροποιήσουμε το μητρώο των μελών μας και αφ’ετέρου να δημιουργήσουμε μια σύγχρονη βάση δεδομένων που στοχεύει στο να βελτιώσει την πρακτική επικοινωνίας μας και συνεργασία.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την πρόθυμη και άμεση ανταπόκριση σας, που θα μας δώσει τη δυνατότητα έγκαιρου σχεδιασμού των μελλοντικών μας δράσεων και προγραμμάτων με τη βοήθεια σας.

Pin It

Θέλεις να συμμετέχεις στην προσπάθεια μας;

logo

Η Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης είναι Περιβαλλοντική Μη Κυβερνητική Οργάνωση πανελλήνιας εμβέλειας που δραστηριοποιείται συνεχώς από το 1951 για την προστασία του Ελληνικού φυσικού περιβάλλοντος.

Χρησιμοποιούμε την τεχνολογία των "Cookies" για να διευκολύνουμε την χρήση της παρούσας ιστοσελίδας.
ΑΠΟΔΟΧΗ