Σημαντικά Νέα

Μέσα στην απόγνωση από τις πύρινες καταστροφές αρχίζουν να ακούγονται και να αναδεικνύονται φωνές περίσκεψης με διάθεση για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, για σοβαρή επιστημονική αντιμετώπιση των καταστροφών και, ιδίως, για την ανάγκη πολιτικών πρόληψης.
Μια τέτοια φωνή αναδεικνύεται μέσα από το Δελτίο Τύπου του Ομίλου ΤΙΤΑΝ του οποίου η προσφορά έχει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Είναι τα χαρακτηριστικά μιας μακρόπνοης  και όχι ευκαιριακής παρέμβασης σε προγράμματα για την δασοπροστασία και σε αυτή έρχεται να συνδράμει η ΕΕΠΦ και το ΙΜΔΟ, μετά από πρόταση του Ομίλου, με τον οποίο μας ενώνει μια πολυεπίπεδη συνεργασία αρκετών δεκαετιών.

Ελπίζουμε η σύμπραξη αυτή να αποδείξει ότι όπου υπάρχει θέληση, πίστη στην επιστημονική τεκμηρίωση και όραμα για ένα βιώσιμο μέλλον, πολλές συνέπειες της Κλιματικής Αλλαγής μπορούν να προληφθούν ή να περιοριστούν.

Διαβάστε αναλυτικά το Δελτίο Τύπου του Ομίλου ΤΙΤΑΝ εδώ.

 

Pin It

Θέλεις να συμμετέχεις στην προσπάθεια μας;

logo

Η Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης είναι Περιβαλλοντική Μη Κυβερνητική Οργάνωση πανελλήνιας εμβέλειας που δραστηριοποιείται συνεχώς από το 1951 για την προστασία του Ελληνικού φυσικού περιβάλλοντος.

Χρησιμοποιούμε την τεχνολογία των "Cookies" για να διευκολύνουμε την χρήση της παρούσας ιστοσελίδας.
ΑΠΟΔΟΧΗ